Service Estetice reprezinta una dintre companiile de top din Romania, specializata in distributia de piese consumabile pentru echipamentele estetice.
Infiintata in anul 2011, Service Estetice  vine in intampinarea centrelor de infrumusetare cu scopul de a oferi o gama variata de piese consumabile pentru echipamente estetice de inalta calitate la preturi competitive.

Service Estetice importa si distribuie:

  • Aparatura estetica second-hand precum: aparate de vacuum, aparate de epilare definitiva, aparate de cavitatie, aparate de electrostimulare, decantoare, etc.;
  • Costume pentru tratamentul cu Lpg Cellu M6, Dermocell si Icoone.


Pe langa distributia de  costume si echipamente pentru centrul dumneavoastra, Service Estetice ofera si servicii de REPARATII si MENTENANTA pentru  echipamentele ce se afla in garantie cat si pentru cele aflate in post-garantie.

Pentru Service Estetice, clientii sunt intotdeauna pe primul loc si din acest motiv  ne străduim să le oferim produse si servicii premium.

Lucrul în echipă reprezinta esenta  succesului nostru!

Consideram ca pe langa calitatea produselor oferite, reprezentantii companiei simbolizeaza cel mai valoros element in colaborarea cu dumneavoastra si de aceea am creat o echipa de profesionisti pregatiti sa furnizeze servicii de incredere pentru centrul dumneavoastra!

 

Service Estetice considera că soluţia pentru un parteneriat de succes este încrederea reciprocă !